Όροι Χρήσης

Ο ιστότοπος”AZALEA” azalea.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος) που σύστησε, λειτουργεί και εκμεταλλεύεται η εταιρία με την επωνυμία “ΜΠΑΤΖΑΚ ΕΜΙΝΕ”, Α.Φ.Μ.: 066670970 και αριθμός ΓΕΜΗ: 162368846000 που εδρεύει στην Σμίνθη του Δήμου Μύκης (Ξάνθη) και εκπροσωπείται νόμιμα, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@azalea.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος +30 6984085958, (στο εξής χάριν συντομίας η “εταιρία”).

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και πραγματοποίηση αγορών μέσω αυτού, καθορίζονται από τους όρους παρακάτω. Πριν πραγματοποιήσετε κάποια αγορά βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τους όρους χρήσης και ότι συμφωνείται με αυτούς, αλλιώς παρακαλούμε μη χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος azalea.gr από ανηλίκους.

Περιεχόμενο:

Η azalea.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.azalea.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
Ό έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα .Η azalea.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα. Οι φωτογραφίες και τα video των προϊόντων είναι ενδεικτικά.

Παραγγελίες

Για να πραγματοποιήσετε αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.azalea.gr πρέπει να είστε ενήλικας.

Για κάθε αγορά που κάνετε μέσω του www.azalea.gr, παρακαλούμε να έχετε γνώση των παρακάτω:
– Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων.
– Τις τιμές των προϊόντων.
– Τις πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, τους τρόπους αποστολής και τον χρόνο παράδοσης.

Παράδοση

Οι παραγγελίες παραδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Δεν αποστέλλουμε προϊόντα Σαββατοκύριακα και δημόσιες αργίες

Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων είναι αυτές που αναγράφονται στον ιστότοπο και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ενδέχεται να αλλάζουν περιοδικά, όμως δεν θα επηρεάσουν καμία παραγγελία για την οποία έχει σταλεί email επιβεβαίωσης.

Ευθύνη.

Η azalea.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές που έχετε προκαλέσει εσείς λόγο κακής χρήσης.